Friday, December 18, 2009

HASUTAN PERKAUMAN MELAMPAU (Blog Anti Hipokrit)BUKTI apa lagi yang diperlukan untuk MENYIASAT HARAM JADAH ini? Jika ini kenyataan Ahmad Ismail UMNO Bukit Bendera, sudah tentu gegak gempita Malaysia dan PM 1Malaysia akan meminta maaf bagi pihak UMNO (Bacul)

Tetapi si Haram Jadah ini dengan beraninya melanggar Perlembagaan, Sensitiviti kaum dan Hidup bernegara semata-mata mempertahankan idea KECINAANnya. PAS!!! Inilah THE REAL ASSOBIYAH yang kamu dok kata selalu pada UMNO. Dan seperti biasa dia tahu, tiada tindakan yang akan dikenakan. Inilah masanya untuk BN merampas semula Pulau Pinang dari genggaman Haram Jadah LGE.


Bukti sudah ada, dan masih belum dinafikan oleh tuan punya badan iaitu Khalifah Lim Guan Eng. Dan jika benarlah itu kenyataannya terbuktilah niat sebenar DAP dan Lim Guan Eng yang sedang mabuk dengan kuasa Ketua Menteri Pulau Pinang.

- Apakah salahnya Melayu di mata mereka ini semua?

- Apakah dosanya Melayu kepada kaum yang pada mulanya datang ke Tanah Melayu dengan tongkang dan diberi Kerakyatan seterusnya kuasa politik?

- Apakah dosa Melayu yang memberikan mereka peluang untuk berniaga dengan aman di Malaysia?

- Apakah dosa Melayu yang memberikan peluang kepada mereka meraih peluang dan kekayaan untuk anak cucu mereka di bumi bertuah ini?

Diberi susu Tuba yang dibalasnya. Segala bentuk identiti Melayu ingin dihapuskan tanpa menyedari Melayu dan Bumi merupakan 60% penduduk majoriti di sini.

Jadi, Menteri Dalam Negeri aka Hishammudin Airmata, takkan sekadar nak beri amaran lagi. Begitu dahsyat HINAAN, CERCAAN, HASUTAN kepada bangsa Melayu sehinggakan kenyataan itu begitu serius ingin menukarkan Pulau Pinang seperti HONGKONG. Apakah ertinya semua itu? Jawapan kepada hal ini adalah ISA. Tetapi beranikah? Mereka berani kerana tahu yang kamu merupakan orang yang pengecut!!! dan terdapatnya Melayu yang menjadi BARUA mereka!!!

PAS pula terus-terusan menjadi penjahanam Melayu Islam dengan membiarkan hal ini terjadi hanya disebabkan terpesona dengan Imej Khalifah LGE. Terpesona dengan kononnya pengorbanannya membela Gadis Melayu dahulu sehingga dipenjarakan. Sedangkan itu semua gula-gula untuk hasil yang lebih besar pada masa akan datang. UMNO? Sibuk dengan 1Malaysia yang sedang giat mempromosikan BAHASA MANDARIN. Rujuk posting saya sebelum ini mengenai NAJIB. Adakah Melayu sahaja yang perlu berkorban untuk PERPADUAN sedangkan dalam masa yang sama kaum lain dibenarkan mempermainkan lagu perkauman semata-mata untuk dijaga hati mereka untuk KERTAS UNDI?

Menitik airmata saya membaca luahan hati para RASIS TEGAR yang tidak pernah bersyukur dengan segala nikmat ALLAH SWT yang dilimpahkan ke atas bumi bertuah ini. Kita ada pelbagai akta wahai Hishammudin!!!. Akta Hasutan dan Akta ISA. Buktikan!!! Kepada pertubuhan Melayu, Silat, bangkitlah. Di mana dia Silat Lincah, Gayung, Sendeng dan lain2 lagi? Maruah anda sekarang diEJEK-EJEK oleh keturunan pendatang haram jadah tersebut!!!.

BERTINDAK SEKARANG!!!
SEMPENA MAAL HIJRAH ini, marilah kita semua bersatu tanpa mengira parti manapun. Kita kena pertahankan maruah bangsa kita kerana di dalam perlembagaan negara, Melayu itu Islam... Tolonglah!!! - Link asal

1 comment:

Anonymous said...

Eleh, nak suruh pihak-pihak tertentu ambil tindakan kunun, hang bukan tak tau, kerajaan yang memerintah di putrajaya memang dah lemah, takkan ada apa-apa yang boleh dibuat oleh kerajaan yang dipimpin oleh orang-orang yang lemah sejak dulu lagi sehinggakan semua cina dan india di malaysia ni semua dah naik tocang sebab umno tu yang mengamalkan rasuah yang diberinama lain oleh pemimpin-pemimpin umno.....mainan politik wang... nah sekarang hang menjeritlah ...., apa hang dah buat bila pemimpin hang menuduh pemimpin hang yang lain dengan tuduhan yang amat jahat... meliwat... hang dok terima saja... nah sekarang ambil balasan Allah kepada bangsa melayu dibawah pimpinan umno... kebejatan sosial berleluasa... mengandung diluar nikah, melayu champion... buang anak, melayu champion... penagih dadah, melayu champion...., merempit,melanggar peraturan jalanraya, melayu champion, merogol cucu anak sendiri, melayu champion... melayu yang di bawah pimpinan kerajaan hang umno.... hang dok heboh sekor cina sentuh melayu... bisin... tapi hang jentik dia pun dak... piiiiraaahhhh... pemimpin umno lemah...