Tuesday, January 26, 2010

JAHANAM - Siapa Membela Aduka Taruna Yang Nak MAMPOS ni???


Aduka Ke balai Polis Menyerah Diri.
(Yang TERTONGGEK pakai Seluar Ketat Tak pakai Tudung tu PAS Reform)


Aduka Taruna Blogger PAS nampaknya telahpun menyerah diri di Balai polis di negeri kelahirannya sepertimana yang di laporkan oleh Malaysiakini. Apakah Aduka boleh di kategorikan BERANI dengan menyerah diri??? Klik Di Sini Al Banjari

He he he....Berani apa nya si Aduka ni, dalam Blogg bukan main LANCANG mulut nya. MAMPOS ayat yang sungguh Jelek sama sekali apa bila di ungkapkan oleh Aduka Taruna ini. Apa pun di harapkan hukuman Setimpal akan diperolehi oleh Aduka Taruna Blogger Upahan mewakili PAS ini.

Dalam Posting sebelum ini Gomo ada menyatakan berkenaan Tindakan para Blogger Pakatan Pembangkang terutama blogger PAS yang menafikan Aduka Taruna adalah pihak mereka.
KLIK DI SINI.

Sekilas Ikan Di Laut, Sudah Ku Tahu Jantan atau Betina. Begitulah jua dengan Aduka Taruna ini. Walaupun banyak pihak di dalam Pakatan Pembangkang menafikan Aduka Taruna ini Jemaah PAS dan di kalangan mereka. Namun BUKTI yang ada telah menunjukkan Aduka taruna adalah Blogger yang bergiat aktif bagi Pakatan Pembangkang. Setiap pilihanraya kecil Aduka Taruna akan di panggil oleh kepimpinan Pakatan bagi menjalankan gerak kerja pilihanraya berkenaan.

Aduka Taruna juga merupakan blogger yang merekacipta Blogg Bagan Utama semasa kempen Pillihanraya Kecil di Bagan Pinang yang lalu. Apakah Aduka taruna ini membuat kempen politik ke hulu ke hilir dan ke sana sini tampa WANG Ringgit?

SIAPA MEMBELA ADUKA TARUNA???

Umum mengetahui kebanyakkan blogger Pakatan di bela dan di jaga oleh beberapa pihak. Salah satu nya Hussam Musa. Hussam Musa memainkan peranan yang cukup besar di dalam keperihatinan terhadap Blogger pakatan Pembangkang ini. DANA yang di perolehi juga cukup bagi menampung pergerakan Blogger dan elaun juga bulanan.

Aduka Taruna melancarkan kempen LANGGAR HAJI HADI yang mana bermaksud ingin menjatuhkan kepimpinan Haji Hadi sebagai Presiden PAS. Aduka Taruna telah membuat satu web Blogg bagi kempen tersebut, namun telah pun di TUTUP apabila kekecohan ini timbul. KLIK DISINI


Haji Hadi hendak di tumbangkang, Hassan Ali dan Ustaz Nasha di terbalikkan gambar mereka tanda protes terhadap kepimpinan ulamak. Apa yang membuatkan Aduka Taruna memboikot kepimpinan ulamak?

Hussam Musa di julang oleh Aduka Taruna, malah si Khalid Samad yang menyokong Gereja juga turut di sokong oleh Aduka taruna ini. Apakah tidak jelas bahawa Aduka taruna ini blogger yang berpaksikan dan bertuankan Hussam Musa?

Hussam Musa, khalid Samad merupakan Puak Edrogan di dalam PAS. Mereka ini sememangnya merupakan Proksi kepada Anwar Brahim dalam menjadikan PAS sebagai parti yang LIBERAL dan menyingkirkan Pro Ulamak di dalam PAS.

Jika rakyat masih lagi ragu akan penjelasan Gomo ini maka silakan membuat penilaiian sendiri ke atas Blogg Aduka Taruna ini dan juga Blogger pakatan yang menjulang nama PRO REFORM ini. Nescaya akan jumpa bukti dan keterangan yang nyata akan pembabitan Aduka Taruna bersama Hussam Musa dan juga Anwar Ibrahim. Blogg Aduka Taruna Klik Di SINI


Lain macam je LAMBANG ni?

PAS REFORM merupakan satu gerakkan terancang yang mana ingin memecahbelahkan PAS dan seterusnya menyinggkirkan Pro Ulamak dari kepimpinan tertinggi PAS. Sudah berpuluh tahun UMNO Wujud bersama PAS dan PAS tidak pernah BERPECAH menjadi 2 pihak. Apabila Anwar Ibrahim hadir dalam pakatan Pembangkang ini maka kita dapat lihat satu persatu PAS di pecahkan dan menjadi kucar kacir kerana golongan EDROGAN yang wujud dalam PAS ini.

Buat kepimpinan dan ahli PAS di harapkan sedar dan jelas bahawa selagi NANAH yang ada di dalam PAS ini tidak di bersihkan nescaya ianya akan MEMBUSUK sehingga ke akar umbi yag ada.

PAS REFORM = PKR REFORMASI

Aduka Taruna Asuhan ? - Klik Blogg Parti Asuhan Setan

Psssttt....Walaupun Blogger Pakatan Menafikan Aduka di kalangan mereka namun Bnagkai yang ada tidak dapat di tutup jua.....he he he

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM - Dari Blog PAPA GOMO

No comments: