Tuesday, January 26, 2010

Khalid James Samad Yang Melampaui BatasNASIHAT AKU, BAIK KAU MASUK KRISTIAN SAHAJALAH WAHAI ABDULLAH BIN UBAI

Ahli parlimen Shah Alam, Khalid Samad berpendapat enakmen agama yang melarang penggunaan kalimah Allah dan perkataan-perkataan lain berkaitan Islam sudah ketinggalan zaman.

Justeru, ia perlu dibuka kepada perbincangan semula.

“Bagi pandangan saya, ya (ketinggalan zaman). Dan ia bercanggah sebenarnya dengan semangat di sebalik usaha dakwah Islam. Saya menyeru untuk ia dibincang, untuk dibuka untuk dibincang,” kata Khalid. Baca seterusnya di SINIULASAN:


Tak taulah apa nak jadi dengan MUNAFIK sekor daripada parti yang kononnya memperjuangkan Islam. Katanya parti ni dulu kuat memperjuangkan hukum Islam. Sekarang dah terbalik. Demi UNDI kafir, maka dilacurkan semua prinsip agama. Ulama yang tidak sebulu dengan mereka sepeti Dr Harun Din, Ust Taib Azamudin yang bercakap berdasarkan ilmu Tauhid dicop sebagai AGEN UMNO.

Harini aku nak cop Khalid James Samad ni sebagai agen Kristian yang bertopengkan Islam. Seorang yang bagi aku dah jatuh akidahnya kerana masih lagi tidak mengendahkan amaran Allah SWT dan sanggup bersekongkol secara berterusan menghina Islam dan institusi yang menjaganya. Kali ini beliau secara SENGAJA dengan mengadakan PRESS CONFERENCE untuk menegakkan BENANG BASAH beliau. Dan beliau dilihat SENGAJA dan secara KONSISTEN menyerang umat Islam kononnya atas dasar pendapat PERIBADI. Itulah helah puak MUNAFIK ini di dalam menepis hujah sendiri yang dangkal dan terkenal dengan karektor Baling batu sembunyi tangan. ABDULLAH BIN UBAI made in MALAYSIA.

Memang Haram Jadah sekor ini. Di dalam forum apa sahaja hatta yang terbaru ini di dalam TV pun beliau memperlekehkan hujah panelis lain yang mempertahankan Islam seolah-olah beliaulah ULAMA BESAR dengan lenggok dan bahasa badan yang memang mcm PU**MAK. BABI lebih mulia daripada kamu wahai Khalid James Samad.

Saya dah tak tahan lagi melihat karenah MANUSIA KUFUR dan MUNAFIK yang bernama KHALID JAMES SAMAD ini. Setiap masa mengeluarkan perkataan dan pandangan yang menghina dan menghasut. Di mana Kementerian Amaran Dalam Negeri? Adakah hendak menunggu ada orang yang mengambil tindakan sendiri menghapuskan Khalid James Samad ini? Seperti di dalam kes gereja dibakar. Apa jaminan kerajaan di dalam hal ini? Tiada manusia yang boleh mengawal emosi orang-orang yang tidak mempunyai kesabaran dan bersikap gedebe. Sehingga itu baru kamu mahu bertindak wahai Menteri KADN Hishammudin? Sesungguhnya Khalid James Samad ini telah melampaui batas. Arahan MAIS, JAIS, Sultan, YDP Agong pun dia main-mainkan dan selayaknya dia ini diambil tindakan menghina PERLEMBAGAAN dan rehatkan beliau di ISA Kamunting.

Kepada parti PAS aka Penjilat Kafir, buatlah sesuatu kerana IMEJ PAS sekarang di mata umat Islam amat buruk sekali. Inilah akibat drpd TAHALLUF yang diagung-agungkan sangat. Buang Khalid James atau PAS yang akan dihumban oleh umat Islam di dalam GE 13 nanti. - Dari Blog Antihipokrik

No comments: