Friday, December 24, 2010

BENAR!!! BUKTI Pas Terdesak Cuba Bunuh Ustad Saidi

Terkutuk lagi membusuk. Kereta Ustaz Saidi yang remuk dan pecah cermin tingkap akibat dari kejadian cubaan mencederakannya. 
Semakin terserlah sifat 'binatang' juak-juak Pas ni. Terbaru mereka cuba mencederakan Ustaz Saidi dengan melanggar keretanya.

Jika dilihat pada keadaan keratanya, kemungkinan ada niat yang mendatangkan kemudharatan menjurus kepada niat yang lebih jahat iaitu membunuh....semakin teruk 'aqidah' puak-puak Sesat ni.

Sebaiknya, Pemimpin Pas nasihatkanlah pengikut taksub anda agar bertindak menggunakan anugerah Allah kepada manusia yakni 'akal.

Jangan jadi binatang! Namun tidaklah diketahui jika ini adalah arahan pemimpin Pas tertentu yang mungkin telah Solat Isytiqhoroh...'Allah Suruh Jihad dan WAJIB anda berbuat sesuatu kepada Ustaz Saidi...'

Kita tak terkejut, kerana ini bukan kali pertama Pas membuat onar dengan memusingkan amanah Allah untuk memberikan keuntungan politik mereka.

PRK Tenang yang semakin hampir, Calun Pas Tenang pastinya akan 'disembahyangkan' seperti Calun mereka di Galas...Isytiqhoroh untuk buat pilihan. Cakap depan rakyat tapi tak pernah buat...takkan Allah nak bagi yang tidak baik yakni Calun khalwat di Galas.

Itulah Pas...'wayang' dan menggunakan Islam untuk berpolitik dan bukannya mengikut Sunnah yakni menggunakan politik untuk Kekuatan Islam..Wallahualam

Untuk cerita selanjutnya, klik sini

2 comments:

Anonymous said...

terima kasih atas maklumat. inilah Pas Sesat...akal hilang dek kerakusan nafsu...allahuakbar

Anonymous said...

pas nak saman ko ke? gilee punye keje...berani ke mrk nak saman2 ni...sama2 kita tgu la yer.

Salam