Sunday, January 2, 2011

Islam Tenat, Nik Aziz Bila Nak Mati...Isu Nyonya KANGKANG!!!

Aik Pak Cik, mata tengok mana tu? Tak pa, tengoklah...dapat pahala tuuuu!!!
Ibarat kata, buatlah apapun wahai Kofirun DAP...anda pasti 'disyurga'kan oleh Pas atau lebih tepat lagi Nik Aziz Al-Tua I Nok Mapuh niiii.


Terbaru isu nyonya kangkang yang masuk bersenamrobaik dengan Mak Haji dan Pak-pak Haji Pas dalam perkarangan Masjid. Pakaian yang jelas tidak sopan dan tidak menghormati Masjid sebagai tempat Ibadat Umat Islam. sini


Senang sangat nak perlecehkan Islam dan Melayu sekarang kerana ada seekoq specis Islam yang dah tua gayut nak mampus yang akan menyokong tindakan anda, wahai DAPig. Maka matlamat komunis yang ingin menjatuhkan Melayu, Islam dan Raja-Raja Melayu menjadi 'kacang' (mudah).

Untuk makluman pembaca, Nyonya nilah yang pernah masuk bagi 'tazkirah' kat dalam dewan Sholat. Majlis itu juga ditaja serta disokong penuh Pas.

Saya bukan nak menghina atau tunjukkan sifat kurang ajaq pada Nik Aziz yang tua bangka ni tetapi demi Islam yang sejati dan dihormati, lebih baik mati dari terus membusuk menjadi BANGKAI BERNYAWA...ALLAH TAHU NIAT SAYA.

Wallahualam...Isytiqhorohlah.

3 comments:

Anonymous said...

Jangan kasi mati dulu banyok hal yang kena bereh dulu....Pork Nik ni banyok benda yang perlu dio betulkan semola..fatwa baru banyok yang belum bereh...tui tui

Wake UP! said...

Biasalah bagi Parti Ajaran Sesat yang melebihkan agama Kristian dari agama Islam.

Anonymous said...

masjid pun dah jadi tempat senamjoget hasil dakwah pas pd Dap...
Islam kian terhina kerana Parti Ajaran Sesat ni