Thursday, March 3, 2011

BOB LOKMAN YANG BANGANG! MENGANUT PAS AGAR ANAK TAK MASUK NERAKA???

Aku ingatkan selama menjadi artis da bercampur dengan ramai bijakpandai. Bob menjadi lebih tajam dan ilmiah pemikirannya. Namun mengikut kepada jawapan yang diberikan kepada TV PAS berkaitan alasan kemasukan beliau ke dalam PAS, jelas menampakkan betapa cetek dan bahlolnya Bob Lokman ni...

...Gagal mendidik anak, lalu buat keputusan menganut PAS. Bila dah anut Pas, ke sana, ke mari, tinggalkan anak dan isteri...lebih teruklah jadinya...tgu ajalah.

Ini bukan salah siapa tapi salah si Bapa tu sendiri yang tidak menggunakan 'akal bagi mencari kaedah yang terbaik di dalam mendidik anak..tontonlah video pengakuan dan jawapan bodoh Bob ni...riak!


Selepas menonton video ini, Istioqhorohlah pohon petunjuk dari Allah untuk yang benar. Lebih sesat lagi, Bob sekarang dah mula naik pentas dan bercakap sebaris dengan pimpinan 'ulama' PAS seperti Mahfuzbean, Din Puduraya dan Mat Sabpu...dunia akhir zaman pabila yang tidak layak diangkat dan disanjung sebagai yang banyak ilmunya...Wallahualam

10 comments:

Anonymous said...

bob lokman bodo, bob lokman bodo, bob lokman bodo, bob lokman bodo, bob lokman bodo, bob lokman bodo, bob lokman bodo

Benci UMNO said...

awat la bangang sangat penulis blog ni...ko tu yang bodoh dan bangang...tak nampak lagi ke yang UMNO tu sebenarnye Pengkhianat BANGSA dan NEGARA..fikirlah betul yang mane betul dan yang mane salah...tapi aku pun tak boleh nak salahkan ko jugak kn..mane tak nye dari kecik sampai dah jadi bangang mcm ni disuap oleh tipu,fitnah,dan tak betul dalam TV,PAPER UMNO yang sememangnye menguasai MEDIA...

ahmadikhwanfaiz said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

anda penulis blog yg bangang...hahaha

Anonymous said...

kalo bob lokman masuk UMNO, UMNO xleh tolong pon BOB lokman mengubah anak die yg dh tersesat tu..at least PAS mendahulukan ISLAM..tu yg BOB nk ikot..apo daa penulis blog ni..xpaham ape bob ckp..

Anonymous said...

niat bob baik..die nk berubah.....die tau die salah..at least die admit..aku xnmpk riak pon kat situ..pk2 la ape ko dh tulis tu sesuai x

NekNah said...

awat yg sume marah sangat ni? patutnye kita bersyukur kerana beliau telah terbuka hati memeluk Islam. kalau dia dedah sana dedah sini pun kene kutuk jugak! samax kita berdoa semoga diri kita dan sume orang melayu diberi hidayat oleh Nya insya'Allah

Anonymous said...

Aslmkm penulis blog Kedah senang :

- Bob Lokman mane ade ckp menganut Pas. kau ni,dgr lah word by word.

- kan die cakap die cari sokongan.

-so,dgn PAS disitulah dia ade jemaah utk build anak die kejalan yang benar. Itu niat dia.

-got it? ^^

i.allah sama2 kita cuba selamu niat keranaNya,bukan atas dasar politik semata.
-

Anonymous said...

bodo sungguh hang ni wahai blogger...MENGANUT hg kata...hg ingat pas tu agama ka???cibai mak bapak hang sgguh..jenis hang ni la orang dok panggil menatang babi..keturunan hang memang jenih yang xtaw beza agama dengan parti politik kot...ishk..ada lagi manusia jenih hang noh...bodo lahnat!!!

Anonymous said...

sapa yang bodo? terang2 bob lokman sebut menganut..bob dah bodo, yg taksub lagi bodo. Akai ada tp tak pakai!